top of page
DSC_8685.png

Info

Hallo, ik ben Inez

Het was voor mij vanzelfsprekend dat ik van mijn passie mijn beroep zou maken. Na mijn studies dierenzorg heb ik als specialisatie hondentrimmer gekozen. Daarna heb ik nog een extra opleiding gevolgd bij Syntra AntwerpenTussendoor werkte ik al in een hondenkapsalon.

Na mijn studies ben ik in dat salon ook full-time gestart en heb ik mij professioneel kunnen ontplooien tot een vakkundig trimster. Na 12 jaar ervaring op te bouwen heb ik besloten om mijn eigen pad te bewandelen en zelf een trimsalon op te starten.

 

De afgelopen jaren heb ik aan verschillende trimwedstrijden meegedaan en hierbij ook leuke prijzen in de wacht gesleept. Daarnaast blijf ik mij constant bijscholen om de nieuwste technieken en materialen op de voet te volgen. Ik behandel alle hondenrassen, maar ben gespecialiseerd in Engelse Cocker Spaniëls, ruwharige Terriërs en de Kerry Blue Terriër. Ook alle kattenrassen worden met veel zorg en toewijding behandeld, natuurlijk volledig gescheiden van de honden.

Zelf heb ik twee Britse langharen en een Kerry Blue Terriër.

Bij Trimsalon Felica staat uw dier op de eerste plaats. We trachten steeds te trimmen volgens

de rasstandaard, maar alleen wanneer de vacht dit toelaat en de gezondheid van uw lieveling optimaal is. We overlopen samen alle stappen alvorens de behandeling te starten. Bij ons zijn de baasjes welkom tijdens de trimbehandeling en staat er ook altijd een kopje koffie of iets fris klaar.

Waar staat Felica voor?

Screenshot 2020-09-19 at 21.54.42.png
bottom of page